Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Планове Планове
Бизнес услуги Бизнес услуги
Бизнес контакти Бизнес контакти
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Планове
Бизнес услуги
Бизнес контакти
Бизнес контакти
ЗАПАЗВАНЕ НА СРЕЩА В МАГАЗИН
Запазване на среща в магазин
Запитване към отдел бизнес клиенти
Запитване към отдел бизнес клиенти
Намери център за бизнес продажби
Намери център за бизнес продажби
Намери магазин
Намери магазин

What can we help you with?

Дигитални услуги

Digital office

Услугата, която „слага офиса в джоба Ви“ - всички най-важни работни процеси, събрани на едно място. С нея елиминирате излишната административна работа и осигурявате приятно дигитално преживяване на всичките си служители.

Microsoft 365

Комбинация от познатите Office приложения (като Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher, Outlook) и други корпоративни услуги за всеки тип бизнес – от онлайн срещи до споделяне на документи и имейли.

Антивирусни решения

Решенията защитават потребителите на всяко устройство, оптимизират защитата за модерните центрове за данни и предпазват Вашата мрежа от атаки.Предоставят висококачествени защити, които бързо спират заплахите, откриват пробивите и предпазват Вашите устройства от зловредни атаки.

Онлайн Магазин

Решението e-Shop builder от Yettel е начин да спестите време, пари и усилия, когато искате да стартирате и развивате успешен онлайн магазин.

SurveyOnTablet

SurveyOnTablet осигурява обратна връзка от крайните клиенти в реално време чрез попълване на предварително създадени анкети - управлението и задълбоченият им анализ са достъпни за Вас през удобен интерфейс.

Телеконференция

С Телеконференция може да провеждате аудиоконферентни разговори с избрани от Вас участници - без значение от техния брой или местоположение и без допълнителни такси.

Business portal

Вашите услуги и абонаменти са достъпни 24/7. С Бизнес портала на Yettel правите промени по номерата си и контролирате потреблението им.

Интересувате се от нашите дигитални услуги?

Попълнете формата и един от нашите продуктови специалисти ще се свърже с Вас, за да изготвим заедно Вашата персонализирана оферта.

Изпратете запитване

Влез в дигиталния свят на Yettel

Мобилното ни приложение e
навсякъде с теб

Изтегли от

-