Jump to main content
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Планове Планове
Бизнес услуги Бизнес услуги
Бизнес контакти Бизнес контакти
ЧАСТНИ КЛИЕНТИ БИЗНЕС КЛИЕНТИ YETTEL ПОРТАЛ БИЗНЕС ПОРТАЛ
Планове
Бизнес услуги
Бизнес контакти
Бизнес контакти
ЗАПАЗВАНЕ НА СРЕЩА В МАГАЗИН
Запазване на среща в магазин
Запитване към отдел бизнес клиенти
Запитване към отдел бизнес клиенти
Намери център за бизнес продажби
Намери център за бизнес продажби
Намери магазин
Намери магазин

What can we help you with?

Top-banner-d-service-k-telco-sept22.png


ОПИСАНИЕ

K-telco-new-icon-151x151.png

Капитал е българско издание за бизнес, икономика и политика. Предназначено е за създаващите стойност - предприемачи, професионалисти, експерти, граждани с позиция. За тях Капитал селектира най-важните събития и обяснява какво наистина се случва, защо се случва и какво следва. Капитал дава фактите компетентно и точно, представя аргументирана позиция, за да може информацията да е полезна за вземането на информирани решения за бизнеса или личния просперитет.

Дигиталният достъп до Капитал Telco, предоставян от Yettel, включва статиите на capital.bg, целия над 25-годишен архив, бизнес доклади и класации на фирми, тематични и лайфстайл издания, ежедневни бизнес емисии и база данни за над 200 000 фирми.

ПРЕДИМСТВА

Чрез дигитален достъп до Капитал Telco през capital.bg или мобилното приложение Капитал Telco, получавате:

  • Текущо съдържание и архив на Капитал - достъпни на компютър или телефон.
  • Всекидневни бизнес емисии в приложението Капитал Telco: Най-важните новини за бизнеса и икономиката, подредени от редакторите на Капитал в кратки и практични емисии. Емисиите се обновяват в края на работния ден и при извънредни събития.

  • Седмичник - всеки петък най-важното от седмицата с поглед напред - темите на Капитал са - среда, бизнес, лични финанси. Всеобхватен поглед върху актуалните теми, както и експертни анализи върху акцентите през изминалите дни.
  • Бизнес доклади и класации - Класации на фирми и поредица издания за различни индустрии. Серията от бизнес доклади дава данни за компаниите и анализ на събитията в отделните сектори.
  • КАПИ e базата данни на Капитал за фирми и сектори с финансова информация за над 200 000 компании от 2007 г. до днес. Инструментът позволява както индивидуални справки за компании, така и проверка по индустрии и региони.

УСЛОВИЯ

Активирайте достъп до Капитал Telco:

1. Влезте в приложението YettelApp.

2. Активирайте услугата като допълнителен пакет.

3. Влезте в уебсайта capital.bg, изберете бутона „Вход“ и след това опцията „Вход с Yettel".

4. При влизане във Вашия профил, следва да потвърдите телефонния си номер с кода, който ще получите с SMS.

5. Там следва да се запознаете с общите условия на доставчика на услугата и да ги приемете.

6. Преди да започнете да четете Капитал Telco е необходимо да въведете адреса на Вашата електронна поща, за да ползвате всички функционалности от доставчика.

K-telco-new-icon-151x151.png

Услугата е достъпна в България, както и в роуминг в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън територията на България.

Капитал е онлайн услуга за достъп до бизнес съдържание, която се предоставя от трето лице „Икономедиа“ АД . Във връзка с това, Yettel не носи отговорност за наличието на уебсайта и/или приложенията, през които се предоставя услугата или на съдържанието в него.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Обща информация

Как да получа достъп? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Избери някой от нашите тарифни планове, които предлагат възможност да ползваш услугата.Можеш да я активираш като позиция в плана или като допълнителен пакет.

На колко устройства мога да ползвам услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Можеш да четеш Капитал през сайта и мобилната му версия или да изтеглиш безплатно мобилното приложение Капитал и да го инсталираш на колкото си искаш устройства. С един абонамент можеш да четеш в максимум на три устройства едновременно.

От кога започват да текат месеците, през които мога да ползвам услугата в позиция без допълнително заплащане? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

От датата на подписване на договора ти за наш тарифен план.

Как мога да тествам услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако планът ти включва достъп до позиции за дигитални услуги, можеш да активираш услугата в свободна такава. Ако нямаш свободна позиция, можеш да я активираш като допълнителен пакет. Ако услугата е активирана в позиция, я ползваш без допълнително заплащане за определен период, според абонаментния ти план. Ако решиш да я активираш като допълнителен пакет и никога преди това не си я ползвал (в позиция или като допълнителен пакет), първият ти месец ще е безплатен, за да можеш да прецениш дали ти харесва.

Откъде мога да сваля мобилното приложение? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Абонамент и плащане

Мога ли по всяко време да прекратя ползването на допълнителен пакет или позиция, които предоставят достъп до услугата? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Да, през приложението Yettel можеш по всяко време да спреш подновяването на допълнителния пакет или да премахнеш услугата от позиция.

Аз вече ползвам самостоятелно услугата. Как мога да се прехвърля, за да я ползвам като клиент на Yettel? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Спираш абонамента, който плащаш за Капитал. Сключваш нов договор с Yettel за някой от нашите тарифни планове, който включва позиции за достъп до дигитални услуги или я активираш като допълнителен пакет през приложението Yettel. След това следваш стъпките, описани в таб „Вземи Капитал“.

При деактивиране на услугата през приложението Yettel, кога спира достъпът ми до нея? yettel.chevronDown yettel.chevronUp
  • Ако услугата е активирана като допълнителен пакет, прекратяването на достъпа влиза в сила след изтичане на периода за ползване на пакета.

  • Ако услугата е активирана в позиция, деактивирането ѝ в позиция прекратява достъпа до нея веднага. Деактивация на услугата в позиция, преди да е минал месец от активацията ѝ, ще доведе до заключване на позицията и тя ще бъде означена като „недостъпна позиция“ до изтичане на този срок.

Мога ли да ползвам услугата в чужбина? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Съдържанието на услугата е достъпно на територията на Република България, както и в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън България.

Мога ли да ползвам достъп до услугата през целия период на договора ми, ако не съм я активирал в позиция по време на периода без допълнително заплащане? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако не си активирал достъп до услугата в позиция през периода без допълнително заплащане, можеш да я активираш в позиция и през останалото време от твоя договор, но срещу допълнително месечно заплащане на преференциална цена.

Активирал съм услугата в позиция, но не съм я ползвал през периода без допълнително заплащане, трябва ли да заплащам допълнително за нея през останалото време от договора ми? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Ако услугата е активирана в позиция и не я деактивираш при приключването на периода без допълнително заплащане, ще бъдеш допълнително таксуван месечно на преференциална цена, независимо дали си се възползвал от достъпа си до услугата, или не.

Техническа информация

Мога ли да споделя данните си за достъп с друг? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Не. Услугата е за лично ползване и единствено лицето с предоставен достъп от Yettel трябва да има достъп до тези данни.

Защо трябва да предоставям адреса на електронната си поща? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

За да използваш всички функционалности, включени в услугата, доставчикът изисква електронна поща на всеки потребител.

Имам абонамент, но не мога да чета онлайн? yettel.chevronDown yettel.chevronUp

Трябва да провериш дали имаш абонамент към профила, с който си влязъл в сайта. Това може да направиш от най-горната лента в сайта или иконата за профил, ако си на мобилно устройство. Към информацията за профила е изписано дали имаш абонамент за Капитал. Ако имаш абонамент, но на профила, с който си влязъл в сайта, няма индикация за такъв, възможните опции са: влязъл си с друг профил, все още не си активирал дигиталния си достъп.

Интересувате се от услугата Capital?

Попълнете формата и един от нашите продуктови специалисти ще се свърже с Вас, за да изготвим заедно Вашата персонализирана оферта.

Запитване за услуга

...

Благодарим Ви за запитването. Нашите продуктови специалисти ще се свържат с Вас, за да изготвим заедно Вашата персонализирана оферта.

Влез в дигиталния свят на Yettel

Мобилното ни приложение e
навсякъде с теб

Изтегли от

-